Desserts

Onze brede selectie heeft altijd iets nieuws, creatiefs en interessants.

Baklava Rolletjes

Dessert uit het Midden-Oosten, gemaakt van knapperige, dromerige, zoete en heerlijke lagen filodeeg gevuld met walnoten en overgoten met zoete siroop.

Warmbat bi alushta

Dessert uit het Midden-Oosten, gemaakt van knapperig, dromerige, zoete en heerlijke lagen filodeeg gevuld met zelfgemaakte crème vulling en overgoten met zoete siroop en pistachenoten.

Basbousa

Deze smeuïge cake op basis van yoghurt en griesmeel en kokos smelt op de tong, bedekt na het bakken met zoete siroop van suiker.

Baklava

Baklava bestaat uit laagjes filodeeg, dat op bladerdeeg lijkt, gevuld met gemalen walnoot en pistache, maar ook wel amandel. Het geheel wordt, na het bakken, doordrenkt met een zoete siroop van suiker.

Carrot cake

Heerlijke taart met geraspte worteltjes, walnoten, kaneel, bedekt met roomkaas glazuur.

Sweet bonbon

Feestelijke bonbons gemaakt van griesmeel, kokos in verschillende smaken en toppings zoals rozenbladeren, pistachenoten, etc.

Kunefe room

Sliertjesdeeg, gevuld met zelfgemaakte crème vulling, gestrooid met noten en overgoten met zoete siroop van suiker.

Kunefe Ter plekke serveren

Is een dessert uit het Midden-Oosten, bestaat uit gebakken, boterig sliertjesdeeg, gevuld met kaas en overgoten met zoete siroop van suiker.

Halawet el-jibn

(zoete kaas) is een Syrisch dessert gemaakt van griesmeel- en kaasdeeg, gevuld met zelfgemaakte room en gestrooid met pistachenoten en zoete siroop van suiker.

Dadelballetjes

Romige boterige balletjes, het is gemaakt van dadels, havermout, bedekt met noten, sesam, kokos etc.Romige boterige balletjes, het is gemaakt van dadels, havermout, bedekt met noten, sesam, kokos etc.

Osh al bolbol

Het is gemaakt met sliertjesdeeg, ghee, pistache en gegarneerd met eenvoudige siroop. Ze zijn knapperig en buitengewoon lekker. Ze zijn het perfecte hapklare dessert om bij elke gelegenheid te serveren.

Scroll to Top